• Головна
  • Безкоштовне навчання у Словаччині після 11 класу
Новини компаній
13:00, 11 грудня 2023 р.

Безкоштовне навчання у Словаччині після 11 класу

Новини компаній
Безкоштовне навчання у Словаччині після 11 класу

Після закінчення школи абітурієнти замислюються про здобуття якісної освіти. Словаччина залучає українських студентів, пропонуючи вигідні умови здобуття європейської освіти. У країні розташована різноманітність університетів, що пропонують безкоштовне навчання словацькою мовою. Подати документи можна на будь-який напрямок, що цікавить. Країна відкриває перспективи для випускників державних ВНЗ, пропонуючи працевлаштуватись у Європі.

Чому навчатись у Словаччині?

Чому абітурієнти подають документи на навчання у Словаччині через postupai.com/ua? Більшість університетів пропонує вступ без іспитів, з урахуванням атестата зі школи. Якщо вибрати навчання словацькою мовою, то воно буде безкоштовним. Незважаючи на простоту вступу, Словаччина радує іншими перевагами. Які перспективи відкриваються для студентів, які проходять навчання у Словаччині?

  • Здобуття європейського диплома. Після закінчення ВНЗ, ви отримаєте диплом, що дозволяє отримати посаду в будь-якій країні Європи;
  • 90% студентів після закінчення навчання можуть легко знайти роботу;
  • Вступ без іспитів;
  • Для успішних студентів пропонується можливість взяти участь у програмі міжнародного обміну студентами;
  • Навчаючись у словацькому університеті, можна отримати багато знижок;
  • Учні можуть подорожувати країнами за низькою ціною;

Це лише частина переваг, які можна отримати під час проходження навчання в університеті Словаччини. Якщо вам потрібен європейський диплом та перспективи успішного працевлаштування, то кращого рішення не знайти. Для вирішення проблем, які можуть виникнути під час вступу, рекомендується скористатися допомогою спеціалістів.

Скільки це коштує?

Компанія Рostupai підтримує студентів на всіх етапах навчання, вирішуючи питання, що виникають. Скільки коштуватиме допомога компанії? Бюджетний варіант, представлений у класичному пакеті, коштуватиме 1090 євро, і передбачає допомогу у вступі та оформленні документів. Якщо вам потрібна допомога по приїзду, то рекомендується стандартний пакет вартістю 1390 євро. Комфортний пакет, що пропонує: оформлення документів, вступ до університету, супровід після приїзду та надання допомоги протягом першого семестру коштуватиме 2050 євро.

«Створюємо умови максимального комфорту для вас» – це девіз компанії. Ви можете підібрати відповідний пакет допомоги. Для ознайомлення з детальною інформацією відвідайте офіційну сторінку компанії. Файли ПДФ містять детальну інформацію про послуги кожного пакета. Визначтеся, яка допомога вам необхідна, і навчання у Словаччині принесе лише позитивні емоції.

Звіт про вступ за навчальний рік 23/24

Компанія Рostupai не приховує результат своєї роботи. За звітністю за 23/24 рік, більшість вступників обрала економічні та ІТ спеціальності. Саме ці напрямки є найбільш актуальними, оскільки європейські компанії шукають співробітників саме на економічні та ІТ посади. За статистикою вступу, затребуваність напрямків виглядала так:

  • Менеджмент та ІТ – 25% (найбільший показник за напрямами);
  • Англійська філологія – 15%;
  • Туристична галузь – 8%;

Інші напрями навчання набрали мінімальний відсоток вступників. Навчання у Словаччині відкриває нові перспективи для студентів, пропонуючи працевлаштування у європейських країнах. Postupai допомагає вступити до університету, готує документацію та супроводжує абітурієнта. Статистика роботи компанії доводить, що успішний вступ без проблем можливий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...