• Головна
  • На Одещині відбулися заходи в рамах акції «16 днів проти насильства»
15:18, 9 грудня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині відбулися заходи в рамах акції «16 днів проти насильства»

На Одещині відбулися заходи в рамах акції «16 днів проти насильства»

Поліцейські офіцери громад, які одними з перших реагують на випадки домашнього насильства спільно із колегами з ювенальної превенції та представниками соціальних служб долучилися до проведення просвітницьких заходів на території обслуговування в рамках акції «16 днів проти насильства».

Про це інформують у поліції Одещини.

Приміром поліцейський офіцер Гольмянської громади Андрій Бондаренко, ювенальний поліцейський Владислав Андрюшков, фахівці центру надання соціальних послуг Балтської громади спільно з викладачами розповіли учням Немирівського та Гольмянського ліцеїв, що таке насильство та які є його види. Водночас проговорили з дітьми, як не допустити та попередити випадки домашнього насильства.

Інший поліцейський офіцер громади з Балтщини Денис Бершадський відвідав родини у селах Березівка та Євтодія, які вже потрапляли у поле зору поліції за скоєння домашнього насильства.

А поліцейський офіцер громади Сергій Синиця і ювенальна поліцейська Ірина Анін вийшли на вулиці Ананьєва, аби обговорити цю тему з містянами та гостями міста.

Також правоохоронці роздавали співрозмовникам інформаційні буклети, з яких можна отримати корисну інформацію щодо алгоритму дій у разі, якщо людина сама стала жертвою насильства або свідком протиправних дій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...