• Головна
  • Насильство над цивільною дружиною: поліцейські повідомили про підозру жителю Одещини
12:44, 9 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Насильство над цивільною дружиною: поліцейські повідомили про підозру жителю Одещини

Насильство над цивільною дружиною: поліцейські повідомили про підозру жителю Одещини

Протягом пів року жителька Великодальницької громади тричі зверталась до поліцейських з повідомленням, що цивільний чоловік зловживає спиртними напоями та на ґрунті побутових питань вчиняє у родині конфлікти, ображає та принижує її. Все це відбувається на очах у їхніх трьох неповнолітніх дітей.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за образи та приниження співмешканки. Тепер за свої вчинки йому доведеться понести кримінальну відповідальність.

"Поліцейські щоразу складали відносно кривдника протоколи за вчинення домашнього насильства за частинами 1 і 2 статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та поставили його на профілактичний облік за категорією «кривдник». Крім того, правоохоронці виписували відносно чоловіка тимчасові заборонні приписи, якими забороняли у будь-який спосіб контактувати з потерпілою, закликали його змінити своє ставлення до жінки та попереджали про кримінальну відповідальність у разі повторення подібних дій", - зазначено в повідомленні.

Втім, голова сімейства належних висновків для себе так і не зробив, а продовжив завдавати психологічних страждань співмешканці. Після чергового звернення потерпілої до поліції до справи долучилися слідчі, які розпочали провадження за ст. 126-1 Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...