• Головна
  • Одеський пологовий будинок отримав нове медичне обладнання
15:15, 8 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Одеський пологовий будинок отримав нове медичне обладнання

Одеський пологовий будинок отримав нове медичне обладнання

Охорона материнства та дитинства продовжує залишатися одним із пріоритетних напрямків роботи міської влади Одеси. За Міською цільовою програмою «Здоров'я» проводиться фінансування низки заходів, спрямованих на поліпшення стану здоров'я та надання якісної медичної допомоги вагітним, породіллям і новонародженим.

Про це повідомили у мерії.

У поточному році в рамках реалізації програми «Здоров'я» для Одеського пологового будинку №4 за кошти міського бюджету придбано нове медичне обладнання та меблі. Зокрема, закуплено дві відкриті реанімаційні системи для новонароджених, операційний стіл з набором аксесуарів, пересувні безтіньові світильники, фетальні монітори, функціональні ліжка тощо.

Для лабораторії пологового будинку №4 придбано гематологічний аналізатор і коагулометр для якісного та точного проведення необхідних аналізів. Також пологовий будинок отримав генератор для забезпечення безперебійної роботи апаратури та надання медичної допомоги жінкам і немовлятам у будь-яких умовах.

Забезпечення сучасним устаткуванням медичних закладів, де народжуються маленькі одесити, є важливим внеском у забезпечення здоров'я майбутніх поколінь містян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #обладнання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...