• Головна
  • Одесит продавав неіснуючі генератори за привабливими цінами
12:39, 8 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Одесит продавав неіснуючі генератори за привабливими цінами

Одесит продавав неіснуючі генератори за привабливими цінами

В Одесі поліцейські викрили місцевого жителя у шахрайстві. Він заробляв на продажі неіснуючих генераторів. Правоохоронці встановили причетність чоловіка до обману 15 одеситів на загальну суму 7,5 тисяч гривень та повідомили йому про підозру. Правопорушнику загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці встановили, що містянин створив на одній із популярних онлайн-платформ оголошення щодо продажу нових генераторів вартістю 5,5 тисяч гривень. Коли люди робили замовлення, "продавець" просив надіслати йому на банківську картку завдаток у розмірі 500 гривень. Втім після надходження грошей від довірливих громадян, він переставав виходити з ними на зв’язок. Злочини він чинив під вигаданим ім'ям. 

У такий спосіб зловмиснику вдалось за тиждень ошукати 15 одеситів та заволодіти їхніми грошима в розмірі 7,5 тисяч гривень. Не дочекавшись обіцяних генераторів, потерпілі звернулися до поліції.

Правоохоронці встановили особу шахрая та вилучили у нього мобільний телефон з сім-карткою й банківську картку, що підтверджують його протиправну діяльність.

Фігуранту повідомили про підозру у заволодінні шахрайстві, зокрема вчиненому повторно. Цей злочин карається штрафом від 51 до 68 тисяч гривень або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...