• Головна
  • Аксесуари для собаки: що вибрати для домашнього улюбленця
Новини компаній
17:00, 6 грудня 2023 р.

Аксесуари для собаки: що вибрати для домашнього улюбленця

Новини компаній

Збираючись завести собаку, багато хто й не уявляє, скільки супутніх товарів доведеться придбати для її комфорту та безпеки. Перелік досить великий, починаючи з амуніції та посуду й закінчуючи іграшками та аксесуарами для грумінгу. Звичайно, все необхідне накопичуватиметься у вашому будинку поступово, а ми пропонуємо ближче познайомитися з деякими групами подібних товарів.

Амуніція для тварини

Сюди відносять різні предмети:

  • повідець;
  • нашийник;
  • шлейка;
  • намордник.

Кожен аксесуар підбирається відповідно до розмірів собаки. Для цуценяти або тварини дрібних порід краще вибрати легкий та довгий повідець, а великому собаці — широкий та короткий: так буде легше втримати вихованця на місці в критичних ситуаціях.

Аксесуари для собаки: що вибрати для домашнього улюбленця, фото-1

Лишіть думку про те, що цуценятам не потрібен нашийник чи повідець, адже обмежувати його свободу шкода. Ухвалюючи таке рішення, ви ризикуєте здоров'ям тварини. Залишившись без контролю, малюк може підібрати та з'їсти на вулиці щось небезпечне, втекти, злякавшись незвичних звуків.

Перенесення для вихованця

Такий аксесуар обов'язково знадобиться у поїздках, під час походів до лікаря, участі у виставках та інших випадках. Широкий вибір моделей відмінної якості ви знайдете на сайті https://masterzoo.ua/ua/catalog/sobaki/sumki-perenoski-dlya-sobak/. Найважливіше — вибір оптимального розміру. Тварині має бути комфортно всередині, щоб собака міг спокійно розвернутися та зручно лягти.

Для вихованців великих порід можна купити спеціальний контейнер на коліщатках: переміщати його набагато простіше.

Одяг для собак

Деякі власники собак вважають одяг для тварин пустощами та зайвою тратою грошей. З цією думкою можна посперечатися. Вивчивши асортимент за посиланням https://masterzoo.ua/ua/catalog/sobaki/odyag-dlya-sobak/, ви помітите, що одяг можна розділити на дві категорії:

  • декоративний;
  • функціональний.

У першому випадку сукні, футболки та модні комбінезончики служать прикрасою для вихованців дрібних порід. Такий одяг викликає розчулення та дозволяє продемонструвати любов до кудлатого друга.

Аксесуари для собаки: що вибрати для домашнього улюбленця, фото-2

До іншої категорії відноситься одяг, що дозволяє уберегти тварину від дощу та холоду:

  • теплі попони;
  • водонепроникні курточки та жилети;
  • комбінезони на синтепоні, що зігрівають у мороз.

Теплий одяг у холоди актуальний навіть для великих короткошерстих собак, а вже дрібним вихованцям без нього не обійтися.

Іграшки для кудлатих друзів

Собаки дуже активні за своєю природою, тому іграшки допомагають їм витрачати зайву енергію, розважатися під час прогулянок. Виробники пропонують й моделі, що розвивають, які легко використовувати для занять із кудлатим членом сім'ї. Гарний вибір іграшок представлений на сайті https://masterzoo.ua/ua/catalog/sobaki/grashki-dlya-sobak/. Ви знайдете палички та кільця для зубів, пищалки, м'які іграшки, забавки, що розвивають, гантелі з кормом та інше.

Аксесуари для собаки: що вибрати для домашнього улюбленця, фото-3

Як би ви не любили свого собаку, не варто завалювати його іграшками. Для початку вистачить двох чи трьох, надалі їх можна докупити, орієнтуючись на інтереси тварини та її вік. Під час покупки важливо подбати, щоб іграшки не містили дрібних чи погано прикріплених деталей, що можна відкусити та проковтнути під час гри.

Для забезпечення комфорту та правильного розвитку чотирилапого друга знадобиться багато чого: зручні миски та комфортна лежанка, гребінці, шампуні, ножиці для пазурів. Витрати на собаку можна порівняти з витратами на маленьку дитину, тому правильно утримувати вихованця під силу не кожному.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...