• Головна
  • На Одещині чоловік підпалив кіоск, аби приховати крадіжку
12:58, 5 грудня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині чоловік підпалив кіоск, аби приховати крадіжку

На Одещині чоловік підпалив кіоск, аби приховати крадіжку

Житель Ізмаїла, який перебуває у розшуку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, у вечірній час проник до торговельного кіоску в Білгороді-Дністровському через вікно, звідки викрав пакети з новим одягом: футболками, светрами, штанами та сукнями.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Зловмисник у вечірній час через вікно проник до торговельного кіоску, звідки викрав пакети з новим одягом на загальну кількість 37 одиниць та на суму майже 21 тис. гривень. Щоб приховати крадіжку, він підпалив всередині кіоску інший одяг та втік з місця події.

Правоохоронці вилучили у правопорушника в якості речових доказів викрадені речі, а самого зловмисника помістили під варту.

«Отримавши висновки експертів та зібравши інші докази, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у крадіжці, поєднаній з проникненням у приміщення, вчиненій в умовах воєнного стану, та в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу, що передбачено частиною 4 статті 185 та частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Слідство триває», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #крадіжка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...