• Головна
  • Зірвав з плеча сумку: в Одеській області чоловік пограбував пенсіонера
14:40, 1 грудня 2023 р.

Зірвав з плеча сумку: в Одеській області чоловік пограбував пенсіонера

Зірвав з плеча сумку: в Одеській області чоловік пограбував пенсіонера

Поліцейські оперативно затримали жителя Арциза, який пограбував літнього співмістянина. Правоохоронці вилучили у правопорушника все награбоване. Чоловіку повідомили про підозру. 

Про це повідомили у поліції.

Подія сталася вдень на вулиці Грушевського у місті Арциз. Помітивши 62-річного чоловіка, який сидів на електричному трициклі, зловмисник підійшов до водія і несподівано зірвав з його плеча сумку, в якій знаходився мобільний телефон. Своїми діями правопорушник завдав потерпілому майновий збиток на суму 1900 гривень.

Містянин відразу повідомив про подію у поліцію, і оперативники відділення поліції № 1 Болградського районного відділу поліції розшукали зловмисника «по гарячих слідах» удома. У нього вилучили сумку та мобільний телефон, які вже повернули власнику.

Слідчі під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану, за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років», - зазначив начальник відділення поліції № 1 Болградського РВП, полковник поліції Микола Євтодій.

Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...