• Головна
  • В Одесі судили злодія, який пограбував жінку одразу після закінчення попереднього строку ув'язнення
09:25, 1 грудня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі судили злодія, який пограбував жінку одразу після закінчення попереднього строку ув'язнення

В Одесі судили злодія, який пограбував жінку одразу після закінчення попереднього строку ув'язнення

За результатами досудового розслідування поліцейських суд відправив за ґрати правопорушника, який пограбував літню жінку. Чоловік вже має чотири судимості за таємні та відкриті викрадання майна громадян. За останній злочин його засудили до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці розповіли, що до чергового пограбування зловмисник вдався на початку вересня вже через три дні після закінчення строку попереднього ув’язнення. Блукаючи сходами у під’їзді житлового будинку на вулиці Пантелеймонівській у пошуках легкої наживи, на одному з поверхів він натрапив на літню жінку. Побачивши на шиї містянки золотий ланцюжок, він зірвав прикрасу вартістю 4500 тисяч гривень і втік.

Протягом кількох годин правоохоронці встановили особу правопорушника та затримали його. Чуже майно він встиг продати, але на стадії досудового розслідування потерпілій відшкодували матеріальний збиток.

Слідча територіального підрозділу поліції Ольга Лаврищук розповіла, що на підставі зібраних доказів правоохоронці висунули чоловіку обвинувачення за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, а саме у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану.

Обвинувальний акт скерували до суду, який дослідив докази, надані поліцейськими, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...