• Головна
  • З бюджету Одеси виділять 100 млн грн на допомогу ЗСУ
15:43, 30 листопада 2023 р.
Надійне джерело

З бюджету Одеси виділять 100 млн грн на допомогу ЗСУ

З бюджету Одеси виділять 100 млн грн на допомогу ЗСУ

Одеська міськрада виділить кошти волонтерам для допомоги армії.

Під час засідання, 29 листопада, депутати Одеської міської ради підтримали ініціативу Геннадія Труханова про виділення з бюджету Одеси 100 млн гривень (по 50 млн гривень на 2024 та 2025 роки) громадським та благодійним організаціям на допомогу Збройним Силам України.

Як повідомили в мерії, відповідні зміни внесені до Міської цільової програми підтримки ТрО.

«Я дякую депутатам за підтримку. Ми зробили портал - надали можливості, якими волонтери можуть скористатися, якщо буде таке бажання. Сьогодні ми робимо все, щоб об'єднати суспільство і бути разом задля нашої перемоги», – зазначив мер Одеси.

Геннадій Труханов додав, що для волонтерів це може стати додатковим фінансовим ресурсом. А для військових - значною допомогою, адже в армії не вистачає фахівців з бюджетних закупівель.

Згідно з чинним законодавством України бюджетні кошти будуть надаватися громадським організаціям на конкурсній основі шляхом рейтингового голосування. У грудні буде створена відповідна Комісія, куди увійдуть депутати та чиновники. Волонтери та військові виступатимуть експертами без права голосування (задля запобігання конфлікту інтересів).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #ЗСУ #гроші
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...