• Головна
  • В Одесі сильний вітер повалив 400 дерев та великих гілок
13:07, 29 листопада 2023 р.

В Одесі сильний вітер повалив 400 дерев та великих гілок

В Одесі сильний вітер повалив 400 дерев та великих гілок

За три доби негоди, станом на ранок 29 листопада 2023 року, в Одесі відомо про повалення 310 дерев та 90 великих гілок. Заявки ще надходять.

Про це повідомили у мерії.

Комунальні служби міста цілодобово чергують, ліквідовуючи наслідки стихійного лиха. Наразі вже опрацьовані 243 заявки.

Від повалених дерев та гілок найперше звільняють дороги, автомагістралі, пішохідні доріжки, а також прибирають дерева, які заважають проїзду до соціально значущих об'єктів.

Також відомо про повалення двох опор зовнішнього освітлення та багато поривів електромереж. Наразі робітники КП "Одесьміськсвітло" відновлюють пошкоджені мережі, у роботі знаходиться ще 12 адрес.

Потужні пориви вітру з дощем сьогодні вночі ще додали роботи комунальникам: на землі залишається дуже багато опалого листя та дрібних гілок.

Наразі фахівці КП «Міські дороги» виконують роботи з розчищення решіток зливових стоків від опалого листя, гілок та випадкового сміття. За допомогою спецтехніки проводиться промивання рукавів дощових колекторів.

Озеленювачі продовжують розпил та вивіз повалених дерев та гілок, а також прибирання територій парків, скверів та інших підвідомчих територій від опалого листя, гілок і сміття.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...