• Головна
  • На Одещині 449 нарядів поліції надають допомогу людям, які стали заручниками негоди
15:31, 28 листопада 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині 449 нарядів поліції надають допомогу людям, які стали заручниками негоди

На Одещині 449 нарядів поліції надають допомогу людям, які стали заручниками негоди

На Одещині поліцейські продовжують ліквідовувати наслідки негоди та надавати допомогу людям, які стали її заручниками. Станом на 13 годину 28 листопада на території регіону працює 449 нарядів поліції.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

З 26 листопада до правоохоронців надійшло 94 повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди, з яких 12 – із потерпілими, але без загиблих та госпіталізованих.

"І цю добу чимало у поліцейських було роботи з рейсовими автобусами, які з’їхали з дороги, далекобійними вантажівками, що позастрягали на узбіччях. Одному далекобійнику стало зле, поліцейські відвезли його в лікарню з підозрою на інсульт.

У зв’язку з поганими погодними умовами дев’ять автобусів зі 187 пасажирами, серед яких 14 дітей, застрягли на території Румунії. Щойно їм було забезпечено в’їзд до міста Рені, їх розмістили в одному із місцевих кафе. Зараз поліцейський офіцер громади розвозить людей до місць тимчасового проживання.

Також в Рені допомога поліцейських знадобилася чотирьом хворим, котрі потребують гемодіалізу. Доїхати до лікарні самостійно вони не могли, тож поліцейський офіцер громади відвіз їх своїм транспортом", - розповіли у поліції. 

Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області повідомляє, що на автомобільних дорогах загального користування М-15 Одеса – Рені, М-05 Київ – Одеса та М-16 Одеса – Кучурган рух відновлений для легкових транспортних засобів з організованим реверсним рухом на вузьких ділянках.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...