• Головна
  • Зооготель для собак та котів в Одесі - залиште своїх улюбленців під надійної захистом та дбайливим доглядом
Новини компаній
13:00, 28 листопада 2023 р.

Зооготель для собак та котів в Одесі - залиште своїх улюбленців під надійної захистом та дбайливим доглядом

Новини компаній

Для власників тварин вкрай актуальним питанням є догляд за собакою або кішкою у період, коли власника немає вдома за будь-яких причин. Якщо людині потрібно поїхати у робочу поїздку або сім'я запланувала подорож в межах України чи за кордон, не завжди комфортно брати з собою домашню улюбленця. Крім того, для тварини переїзди на великі дистанції можуть становити суттєву проблему та викликати стрес. Як відомо, у випадку із котами, стрес не просто стимулює у тварини відчуття страху та самотності, а у буквальному сенсі стає причиною багатьох захворювань. Також не рекомендовано залишатися наодинці собак, тому перш ніж планувати поїздку, зверніть особливу увагу на підбір правильного догляду для своїх улюбленців у Вашу відсутність.

Зооготель в Одесі «Аліна» пропонує клієнтам комплексні послуги, які будуть включати в себе:

  • догляд за твариною;
  • прогулянки;
  • розміщення в просторих вольєрах;
  • годування за особистим режимом, з дотриманням бажаного раціону;
  • додаткові послуги, які можуть знадобитися.

Завдяки дбайливому відношенню до тварин, наявності величезної території для прогулянок, домашні улюбленці тут отримують повний комплекс заходів, щоб почувати себе комфортно, уникнути стресу та відчуття покинутості. Переходячи на офіційний сайт готелю для тварин за посиланням https://www.zoohotelalina.com, Ви можете на власні очі знайомитися з краєвидами, які оточують невелике селище, де розташований заклад, а також забронювати для свого улюбленця комфортабельний номер на різдвяні свята та на будь-яку потрібно дату. Для цього можна скористатися номером телефону +38 097 177 12 36.

Чому краще обрати з готель для тварин, а не допомогу близьких та родичів?

Нормальною практикою вважається залишити власну тварину на близьку людину, яка би ходила та годувала її, надавала необхідний догляд. З іншого боку, це часто буває некомфортно, ані для власників, ані для сторонніх людей, ані для тварин. Плюс, деколи просто немає змоги швидко організувати подібну допомогу. Розуміючи відповідальність, з якою стикається власник, який піклується про власну домашню тварину, варто враховувати, що користування профільними послугами дозволяє не просто уникнути якихось проблем, а гарантуватиме:

  • Комплексний догляд за твариною та надання їй необхідного догляду - виконання всіх потрібних маніпуляцій для забезпечення її здоров'я та гарного самопочуття.
  • Необхідну допомогу ветеринара, у разі якщо вона буде потрібна, в тому числі у невідкладних випадках.
  • Можливість тварини спілкуватися з іншими мешканцями готелю та не відчувати себе самотньою.
  • Можливість залишати тварину на той період часу, на який потрібно власникові без шкоди для здоров'я, а також без необхідності додатково облаштовувати простір для перебування тварини на самоті як би це було вдома.

Власники зооготелю «Аліса» запропонували клієнтам повний комплекс послуг, в який входить прогулянка із тваринами, догляд за мешканцем, а також розміщення в комфортабельних вольєрах. Вартість послуг готелю для улюбленців невелика, оскільки власники мають велику присадибну ділянку та розміщуються на території власного будинку, а отже - вони мають повний доступ до тварин у будь-який час доби, можуть швидко надати необхідну допомогу та ретельно спостерігають за собаками та кішками.

На базі зооготелю може бути виконана перетримка собак або котів, надані послуги грумерів за необхідності. Вирушаючи в подорож та залишаючи свою тварину на зооготель «Аліна» в Одесі, Ви можете бути впевнені в компетентності фахівців та комфортному проведенні часу Вашим улюбленцям. Завдяки роботі цього готелю у відпустку вирушите і Ви, і Ваш улюбленець, але окремо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...