• Головна
  • CoinW шукає молодих спортсменів та планує їх спонсорувати
Новини компаній
09:00, 28 листопада 2023 р.

CoinW шукає молодих спортсменів та планує їх спонсорувати

Новини компаній

Голова BD департаменту Біржі в Україні Alex Notm розповів про плани виходу CoinW на Український ринок на початку 2024 року. Ми ретельно проаналізували ринок та визначили для себе перші кроки, серед яких локалізація вебсайту на українську мову та благодійність. Зараз український народ переживає складні часи, а наше завдання допомагати та дбати про майбутнє, а майбутнє – це діти. У епоху цифровізації, як дорослі, так і діти ведуть малорухливий спосіб життя, що істотно впливає на здоров'я та розвитку людини. Нашим завданням є підтримка молодих спортсменів та цілих команд, щоб допомогти виростити здорове покоління.

Ми спеціально не розглядаємо спонсорування великих футбольних клубів чи відомих спортсменів, оскільки не бачимо зараз у цьому сенсу. Наша мета допомагати тим, хто цього заслуговує, щоб разом ростити чемпіонів і досягати нових висот.

Можливо саме ви, так саме ви, той хто читає це, знаєте спортсменів-початківців або спортивну команду, яка щиро любить спорт і потребує допомоги. Ми готові вивчити проблему та допомогти зі спортивним інвентарем, спортивною формою, поїздкою на змагання та всім іншим необхідним

Для того, щоб пройти відбір та отримати фінансування, потрібно подати заявку на розгляд. Наразі заявки збирають в офіційній групі CoinW UA News. Ви можете перейти за посиланням та залишити заявку.

Ми сподіваємося на вашу підтримку у розповсюдженні, щоб знайти тих, кому реально потрібна допомога.

Для довідки: Біржа CoinW заснована у 2017 році на Британський Віргінських островах. Має ліцензії у Литві, Сінгапурі, США, Канаді та попередню VARA у Дубаї. Біржа має понад 1000 торгових пар криптовалютами і займає лідируючі позиції у рейтингу CoinMarketCap та CoinGecko. CoinW - це простий спосіб купівлі та торгівлі криптовалютами

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...