• Головна
  • Зеленський розповів про військові кораблі та системи ППО, які зміцнять оборону Одещини
17:28, 25 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Зеленський розповів про військові кораблі та системи ППО, які зміцнять оборону Одещини

Зеленський розповів про військові кораблі та системи ППО, які зміцнять оборону Одещини

Одеську область захистять додатковими системами ППО. Також Україна домовилася з партнерами про отримання військових кораблів для забезпечення безпеки суден у "зерновому коридорі".

Про це заявив президент України Володимира Зеленського на пресконференції за підсумками Міжнародного саміту Grain from Ukraine.

Голова держави наголосив, що Україна вважає створення "зернового коридору" без росії одним з найбільших досягнень за рік, а також наголосив, що йде робота над забезпеченням безпеки кораблів, які рухаються коридором.

"Ми домовилися з партнерами й будемо супроводжувати кораблі у морі, щоб гарантувати їхню безпеку. У нас вже є конкретні домовленості про отримання кораблів. Це питання близького майбутнього", - заявив Зеленський.

Щодо протиповітряної оборони, президент зазначив, що йдеться про конкретну кількість і конкретні назви комплексів, запит на які вже погодили західні партнери.

"І залишається реально дуже конкретна кількість систем, дуже конкретні назви. Запит цей є. Скажу вам відверто - відповідь позитивна вже є, коли ці системи стануть охороняти той регіон (ред. Одеську область). Тому що там і коридор важливий, і люди", - сказав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...