• Головна
  • Збитки понад 50 тисяч гривень: на лимані в Одеській області невідомі наставили незаконні знаряддя лову, - ФОТО
17:04, 24 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Збитки понад 50 тисяч гривень: на лимані в Одеській області невідомі наставили незаконні знаряддя лову, - ФОТО

Збитки понад 50 тисяч гривень: на лимані в Одеській області невідомі наставили незаконні знаряддя лову, - ФОТО

На Шаболатському лимані правоохоронці виявили браконьєрські сітки з кефаллю. Частину риби вдалося врятувати. За попередньою оцінкою, сума збитків, завданих водним біоресурсам особами, які наставили незаконні знаряддя лову, перевищує 50 тисяч гривень. Правоохоронці встановлюють браконьєрів.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Співробітники водної поліції Білгород-Дністровського районного відділу поліції спільно з екологами, представниками морської охорони та рибінспекції під час патрулювання узбережжя Шаболатського лиману, поблизу Сергіївки виявили 15 сіток загальною довжиною понад 700 метрів та два ятери. Незаконні знаряддя лову були заповнені кефаллю.

За попередньою оцінкою, сума збитків, завданих водним біоресурсам, перевищує 50 тисяч гривень.

"Живу та неушкоджену рибу правоохоронці відпустили до водойми, а решту загальною вагою 6,5 кілограмів вилучили працівники екологічної інспекції, склали відповідний акт та передали на зберігання до підприємства «КЛЕСТ ЛТД». Весь улов буде реалізовано в рамках чинного законодавства, а отримані кошти – зараховані до державного бюджету. Наразі працівники районного відділу поліції встановлюють осіб, причетних до незаконного водного добувного промислу", - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський та закликав громадян дотримуватись норм законодавства України і не порушувати встановлених правил рибальства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...