• Головна
  • В Одесі провели соціальний рейд з виявлення безхатченків
12:38, 24 листопада 2023 р.

В Одесі провели соціальний рейд з виявлення безхатченків

В Одесі провели соціальний рейд з виявлення безхатченків

У зв’язку з погіршенням погодних умов, з метою запобігання переохолодженню та обмороженню людей, в Одесі посилили роботу щодо виявлення безхатніх осіб, яким потрібна допомога.

Про це повідомили у міськраді.

Так, 21-22 листопада 2023 року працівники Комунальної установи «Одеський міський центр реінтеграції осіб без визначеного місця проживання» здійснили додаткове вуличне патрулювання в районі ринку «Привоз» та залізничного вокзалу, де найчастіше збираються бездомні.

Під час рейдів соціальні працівники розповідали безхатченкам, куди вони можуть звернутися по допомогу, роздавали листівки з повною інформацією про міський Центр, його адресу та маршрути, якими можна до нього дістатися.

За результатами соціального рейду 20 осіб, яким надано консультації, погодились пізніше самостійно звернутися до зазначеної Комунальної установи за допомогою, а одна особа прийняла рішення відразу поїхати до Центру.

Також соціальні працівники проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дій у разі виявлення бездомних осіб в осінньо-зимовий період.

Якщо ви зустріли безхатченка - запропонуйте звернутися до Одеського міського центру реінтеграції осіб без визначеного місця проживання, де бездомні можуть ночувати та отримувати різні соціальні послуги:

- жіноче відділення за адресою: Балтська дорога, 2 (зуп. "Ярмаркова площа"), тел: 705 32 17 (цілодобово);

- чоловіче відділення за адресою: вул. Ціолковського, 1 (зуп. "З-д Шустов"), тел.: 732 61 85 (цілодобово), 732 40 18 з 9:00 до 17:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...