• Головна
  • Одеські поліцейскі повідомили підозру посадовцю комунального підприємства Одеської міської ради
17:28, 23 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Одеські поліцейскі повідомили підозру посадовцю комунального підприємства Одеської міської ради

Одеські поліцейскі повідомили підозру посадовцю комунального підприємства Одеської міської ради

Комунальник хотів звільнити підлеглого за його відмову брати участь у "схемі" з розкрадання бюджетних коштів. Викрили начальника дільниці комунального підприємства оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області та слідчі слідчого управління обласної поліції.

Повідомили у ГУНП Одеської області.

За даними поліцейських, посадові особи комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів. Відповідно до неї до підприємства фіктивно працевлаштовували громадян і нараховували їм заробітну плату.

В ході документування злочинної діяльності оперативники та слідчі задокументували і факти хабарництва з боку начальника дільниці комунального підприємства. Один з його підлеглих відмовився брати участь в оборудці і той погрожував йому звільненням. Проте за неправомірну вигоду пообіцяв залишити підлеглого на посаді.

На підставі зібраних доказів начальникові дільниці комунального підприємства Одеської міської ради повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Наразі тривають слідчі дії, направлені на збір доказової бази у справі щодо розкрадання бюджетних коштів. Процесуальне керівництво у провадженнях здійснює Одеська обласна прокуратура.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...