• Головна
  • Компанія Cargo-Partner розширює можливості для вантажних перевезень між Європою, Азією та США
Новини компаній
12:11, 23 листопада 2023 р.

Компанія Cargo-Partner розширює можливості для вантажних перевезень між Європою, Азією та США

Новини компаній
Компанія Cargo-Partner розширює можливості для вантажних перевезень між Європою, Азією та США

Міжнародний постачальник транспортних послуг Cargo-Partner розширив свій портфель низкою нових рішень з авіаперевезень, консолідуючи перевезення між ключовими аеропортами Західної Європи та різними точками в Азії. Крім того, представили нове рішення для авіаперевезень між аеропортами Чикаго (США) та Хітроу (Великобританія).

Компанія тепер пропонує широкий спектр щотижневих сервісів з авіаперевезень з великих аеропортів Австрії, Німеччини, Великобританії, Швеції та Нідерландів у більш ніж десять пунктів призначення по всій Індії, Китаю, Сінгапуру та Таїланду.

«Наші рішення є оптимальними, коли йдеться про рентабельність доставки, при цьому вони виграють від надійності фіксованих щотижневих відправлень», – коментують у компанії.

За допомогою нових щотижневих вантажних рейсів компанія Cargo-Partner надає доставку із Західної Європи в Делі, Бангалор, Мумбаї, Ченнаї, Шанхай, Бангкок, Гонконг та Сінгапур. Послуга включає попереднє перевезення до аеропорту з будь-якої точки Західної Європи, а також доставку по Індії, Китаю та Таїланду з використанням складів вантажних партнерів та послуг автоперевізників.

Логістичні центри партнерів компанії розташовані в стратегічно важливих точках в Азії, включно зі складськими приміщеннями в Бангкоку, Сінгапурі, Хошимині, Гонконгу, Шанхаї, Куньшані, Шеньчжені, Яньтяні та Гуанчжоу. Сумарно мережа логістичного провайдера охоплює понад 20 000 квадратних метрів складських площ у Китаї.

Крім того, Cargo-Partner запустила нове рішення для авіаперевезень між США та Великобританією. У цьому напрямі служба також забезпечує щотижневі відправлення. У компанії називають новий сервіс економічним та гнучким рішенням для підприємств з обох боків Атлантичного океану: доставка вантажу в США та у зворотному напрямку керуватиметься через мережу філій в обох країнах. Вантажовідправники отримають доступ до аеропортів, складських та мультимодальних перевезень у США та Британії.

Міжнародна компанія Good Logistics продовжує співпрацювати з низкою партнерів в усьому світі, надаючи клієнтам в Україні найкращі транспортні рішення за кордоном. Так, у США за допомогою мережі партнерств компанія може запропонувати не лише регулярні відправлення, а й доставлення на партнерські склади Best Partner USA, що виконують роль FBA/FBM преп-сервісів для майданчиків електронної комерції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...