• Головна
  • Розробка сайту: формуємо онлайн присутність
Новини компаній
09:13, 20 листопада 2023 р.

Розробка сайту: формуємо онлайн присутність

Новини компаній

Питання, як збільшити кількість клієнтів, хвилює багатьох бізнесменів. У вас є магазин чи студія? Настав час замовити розробку сайту, адже більшість клієнтів в епоху цифровізації знаходяться саме в інтернеті, соціальних мережах.

Розробка сайту: формуємо онлайн присутність, фото-1

Розробка сайту – популярна послуга 2023

Розглянемо кілька причин, через які створення сайту – затребувана та популярна послуга.

  • Перша причина – підвищення популярності, видимості. Сайт – чудова можливість презентувати свою компанію, товари, послуги величезній кількості користувачів. Сучасні люди вважають за краще купувати «в один клік», оформляючи замовлення онлайн і переміщуючи їх у кошик. Інтернет – це своєрідний трамплін до нової аудиторії, який дозволяє досягти потенційних клієнтів.
  • Конкурентна перевага сайту – він демонструє плюси компанії, дозволяючи залучити нових партнерів.
  • Формування довіри клієнтів; підвищення лояльності. Якщо ваша онлайн-платформа буде зручною, креативною, цікавою, то завдання щодо залучення та утримання клієнтів буде виконано.
  • Доступність 24/7. Потенційні клієнти можуть у будь-який час перейти на сайт, щоб отримати важливу інформацію, замовити товари та послуги.

Вибираємо тип сайту

Який тип сайту краще обрати та чому? Існує кілька типів сайтів, а правильний вибір залежить від специфіки та цілей вашого бізнесу.

  • Корпоративний сайт – хороший варіант для компаній, які бажають представити свої послуги, контакти. Головне завдання – створити позитивне враження про компанію, встановити контакт з потенційними клієнтами.
  • Інтернет-магазин – вибір бізнесменів, які займаються онлайн продажем товарів, послуг. Магазини онлайн надають комфортні можливості для покупок, допомагають залучити клієнтів із будь-яких точок земної кулі. Для забезпечення бездоганної роботи важливо інтегрувати різні інструменти: оплата онлайн, система управління замовленнями, обліку.
  • Портфоліо – варіант для творчих людей, які бажають продемонструвати свої роботи, представляючи їх ефектно та професійно.
  • Блог – сайт для опублікування статей, обміну інформацією. Якщо ваша організація бажає ділитися знаннями, варто обрати цей формат сайту.

Висновок

Створення сайту є не просто стандартним явищем у наш час. Це бізнес-необхідність для компаній, які прагнуть розвиватися, масштабуватися, збільшувати конверсію, залучати клієнтів. Вибираючи тип сайту, варто враховувати особливості вашого бізнесу, його цілі. Звертайтеся до фахівців, щоб постійно оновлювати і модернізувати працюючий сайт: він повинен відповідати потребам вашої аудиторії, які постійно змінюються!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...