• Головна
  • В Одесі відкрили представництво Європейської асоціації місцевої демократії
15:54, 18 листопада 2023 р.

В Одесі відкрили представництво Європейської асоціації місцевої демократії

В Одесі відкрили представництво Європейської асоціації місцевої демократії

В Одесі для підтримки реконструкції та розвитку місцевих громад Одеського району відкрили місцеве представництво організації «Європейська асоціація місцевої демократії» - ALDA.

Про це повідомили у мерії.

Агенція місцевої демократії надасть можливість громадянам активно брати участь у прийнятті рішень, які впливають на їхнє життя. Це буде сприяти зближенню влади та громад, покращить зв'язок та взаєморозуміння, - вважає Труханов.

«Відкриття Агенції місцевої демократії в Одесі свідчить про сильну волю українського народу та місцевих діячів, а також про зобов’язання підтримувати демократичні цінності перед лицем жорстокої агресивної війни росії», - сказав президент Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи пан Марк Кулз.

Як підкреслила Генеральний секретар ALDA пані Антонелла Вальморбіда, філіал LDA Odesa створюється як інструмент підтримки розвитку довгострокового співробітництва та реалізації проєктів співпраці між партнерами з України та ЄС.

«Все, що ми робимо ці місяці та роки, це для того, щоб підтримати європейські та демократичні прагнення. Ми віримо, також як і ви, у вашу Перемогу», - сказала пані Вальморбіда.

Одеська районна рада стала першою радою в Україні, що вступила до Європейської асоціації місцевої демократії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...