• Головна
  • Дистанційний наркобізнес: мешканець окупованого міста на Донеччині заробляв на залежних руками жителів Одещини, - ФОТО
15:28, 17 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Дистанційний наркобізнес: мешканець окупованого міста на Донеччині заробляв на залежних руками жителів Одещини, - ФОТО

Дистанційний наркобізнес: мешканець окупованого міста на Донеччині заробляв на залежних руками жителів Одещини, - ФОТО

В Одесі судитимуть 3 учасників наркоугруповання за збут психотропів через телеграм-крамниці в нашому регіоні. Їх куратором був житель одного з тимчасово окупованих міст в Донецькій області.

Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі. 

Слідством встановлено, що житель одного з тимчасово окупованих міст в Донецькій області організував злочинну групу, залучивши до неї низку осіб. Він координував дії співучасників, визначав їх ролі та функції, забезпечував надходження оптових партій психотропних речовин «PVP», вів «фінансову бухгалтерію» та розподіляв дохід між фігурантами.

Інші учасники групи приймали замовлення через телеграм-крамниці та збували «товар» шляхом так званих «закладок» на території Одеси та області.

Фасували психотропи на спеціально орендованих складських приміщеннях у Пересипському районі Одеси.

Для зручності ділки визначили стандарт розміру фасування «закладок» у вигляді зіп-пакетів, обмотаних папером вагою 0,5 г, 1 г, 1,5 г, 2 г та 2,5 г, в залежності від замовлень, у виняткових випадках – фасування у більш великих розмірах.

Кошти покупці перераховували на банківські картки та через небанківських операторів платіжних і фінансових сервісів.

Під час обшуків правоохоронці вилучили близько 263 г особливо небезпечних психотропних речовин (PVP), 53 л хімічної речовини для виготовлення психотропів, 180 рослин конопель, а також ZIP-пакети, електронні ваги, мобільні телефони та банківські картки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...