• Головна
  • В Одесі чоловік викрав мопед, аби знайти його власника та отримати викуп
11:03, 16 листопада 2023 р.

В Одесі чоловік викрав мопед, аби знайти його власника та отримати викуп

В Одесі чоловік викрав мопед, аби знайти його власника та отримати викуп

Одеські поліцейські викрили одесита у незаконному заволодінні мотоциклом співмістянки та повідомили йому про підозру. Правопорушнику загрожує обмеження або навіть позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції.

Побачивши на парковці на вулиці Мельницькій мотоцикл, містянин вирішив його привласнити, в подальшому знайти власника та отримати від нього викуп. Кермо транспортного засобу було заблоковане, тому, щоб відкотити його у найближчий парк до знайомого охоронця, зловмисник покликав на допомогу перехожого, якого запевнив, що це його двоколісник, який просто зламався.

Докотивши «Suzuki» до охоронця, правопорушник знову вдався до хитрощів – розповів знайомому байку, що транспорт належить йому, і попросив дозволу на деякий час залишити біля нього. Отримавши згоду, він запаркував викрадений мотоцикл, прикрив його брезентом і пішов геть.

Виявивши відсутність мотоцикла, потерпіла звернулася до поліції, зазначивши, що їй заподіяно матеріального збитку на 36 тис. гривень. Вжитими заходами того ж дня правоохоронці встановили особу та місцезнаходження правопорушника і розшукали викрадене ним майно.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України і карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Свою провину одесит визнав. Слідство триває», - розповіла заступниця начальника слідчого відділу відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Анастасія Черненко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...