• Головна
  • В Одесі почалося електронне голосування щодо перейменування ще 14 вулиць
10:24, 16 листопада 2023 р.

В Одесі почалося електронне голосування щодо перейменування ще 14 вулиць

В Одесі почалося електронне голосування щодо перейменування ще 14 вулиць

Відповідно до Статуту територіальної громади Одеси, враховуючи рекомендації історико-топонімічної комісії при Виконавчому комітеті Одеської міської ради, проводяться консультації з громадськістю у формі електронного обговорення з питань перейменування 14 об’єктів топоніміки міста Одеси.

Про це повідомили у мерії.

Електронне обговорення проводиться з 16 листопада до 7 грудня 2023 року на вебпорталі Одеської міської ради «Соціально активний громадянин»: citizen.omr.gov.ua у спеціальному електронному сервісі «Громадське обговорення». Процес електронного обговорення відображається в електронному сервісі в режимі реального часу.

До участі в електронному обговоренні допускаються члени територіальної громади м. Одеси, які на момент обговорення досягли вісімнадцяти років та місце проживання яких зареєстровано / задекларовано на території м. Одеси.

Електронний сервіс «Громадське обговорення» є загальнодоступним та передбачає створення особистого онлайн-кабінету для здійснення процедури електронного обговорення.

Перелік об’єктів топоніміки на території міста Одеси, що пропонуються для перейменування та виносяться на електронне обговорення:

В Одесі почалося електронне голосування щодо перейменування ще 14 вулиць, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...