• Головна
  • Колишнього одеського воєнкома Борисова залишили під вартою: рішення апеляційного суду
18:04, 15 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Колишнього одеського воєнкома Борисова залишили під вартою: рішення апеляційного суду

Фото: ТСН

Фото: ТСН

Колишнього одеського воєнкома Євгена Борисова, підозрюваного у незаконному збагаченні, Київський апеляційний суд залишив під вартою.

Про це повідомили у пресслужбі суду.

Вчора, 14 листопада, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані прокурором та стороною захисту на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 20 жовтня 2023 року, якою частково задоволено клопотання слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань та продовжено підозрюваному Борисову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в межах строку досудового розслідування, до 18 грудня 2023 року включно, залишивши альтернативний запобіжний захід у вигляді застави.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 20 жовтня 2023 року залишено без змін.

Нагадаємо, що Євген Борисов підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень за трьома статтями Кримінального кодексу України. Йому інкримінують:

  • набуття особою, уповноваженою на виконання функцій держави активів, вартість яких більш ніж на шість тисяч п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян перевищує її законні доходи (ст.368-5 КК України);
  • нез’явлення вчасно на службу без поважних причин військовослужбовцем, вчинене в умовах воєнного стану (ч.5 ст.407 КК України);
  • ухилення військовослужбовця від несення обов’язків військової служби шляхом обману, вчинене в умовах воєнного стану (ч.4 ст.409 КК України).
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...