• Головна
  • На Одещині судитимуть чотирьох жителів одного з районів за крадіжки
10:29, 15 листопада 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині судитимуть чотирьох жителів одного з районів за крадіжки

На Одещині судитимуть чотирьох жителів одного з районів за крадіжки

Поліцейські відправили на лаву підсудних чотирьох жителів Білгород-Дністровського району за вчинення крадіжок. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Правоохоронці розповіли, що жителька одного із сіл Татарбунарської ОТГ обікрала будинки двох односельчанок. Всередину чужих осель зловмисниця проникла через незачинені вікна. За однією адресою зловмисниця поорудувала двічі, коли потерпіла перебувала на присадибній ділянці. Першого разу вона привласнила більше 800 гривень із сумки, що висіла у кімнаті, а другого – забрала з холодильника продукти харчування на загальну суму майже 1000 гривень. У другої потерпілої, коли її не було вдома, правопорушниця викрала дві пляшки коньяку загальною вартістю майже 400 гривень. Жінку поліцейські викрили наступного дня після останнього злочину, скоєного нею. Викрадені напої та їжу вона встигла вжити, а гроші – витратити.

А житель Татарбунар двічі обікрав місцеву крамницю побутових товарів однієї із торговельних мереж. Він викрав з прилавка бездротові навушники та два павербанки загальною вартістю майже 700 гривень. Поліцейські встановили особу крадія та його місцезнаходження за декілька днів, а він, зрозумівши, що його шукають, викинув викрадене майно.

Ще один зловмисник - житель села Випасне Мологівської територіальної громади. Він під час спільного застілля вдома у знайомого викрав його мобільний телефон, що лежав на кухонному столі, коли власник вийшов з кімнати. Поліцейські оперативно розшукали зловмисника та вилучили викрадений гаджет, який повернули власнику.

А от юний житель селища Сергіївка, перебуваючи на причалі Шаболатського лиману, побачив, що жінка залишила свою сумку без нагляду, витягнув з неї мобільний телефон вартістю понад 2700 гривень і втік з місця події. Правоохоронці за декілька днів викрили правопорушника і вилучили та повернули гаджет власниці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...