• Головна
  • Виробництво модульних будинків в Одесі
Новини компаній
17:00, 14 листопада 2023 р.

Виробництво модульних будинків в Одесі

Новини компаній

Мрієте про свій власний будинок, але не хочете витрачати роки на будівництво? Познайомтеся з Parametriq - тут будівництво стає легким та швидким! Призупиніть відкладання та зробіть крок до своєї мрії вже зараз.

Виробництво модульних будинків в Одесі, фото-1

Компанія Parametriq займається будівництвом каркасно-модульних будинків. Заснована у 2020 році та є брендом компанії ТОВ "ЧБГ", знаходиться у місті Одеса. Місія бренду - економити людям час на будівництві будинку, щоб вони вже через місяць могли насолоджуватися кращим життям. Терміни виготовлення будинку під ключ становлять 4-5 тижнів.

Ми пропонуємо зовсім новий погляд на будівництво - економічний, ефективний та екологічно чистий. Наші технології дозволяють скоротити терміни виготовлення будинків до мінімуму, не ушкоджуючи при цьому якість та безпеку конструкцій.

З початку війни, наші ініціативи охоплювали різноманітні гуманітарні та соціальні проекти. Ці проекти не лише несли важливе послання підтримки для тих, хто постраждав, але й сприяли відновленню нашої країни.

Співпраця з міжнародною благодійною організацією "Червоний Хрест" та владою міста Львів надала нам можливість спільно реалізувати масштабний проєкт. Гуртожиток для вагітних жінок Центр матері і дитини "Незламні матусі". Ці ініціативи стали ілюстрацією успішної гуманітарної діяльності. Це був перший в Україні проект такого роду, який почав реалізовуватися після початку воєнного конфлікту. В цілому, обсяг будівництва охоплював площу 1300 кв.м. і включав дві двоповерхові житлові будівлі з усіма необхідними приміщеннями для комфортного проживання.

Виробництво модульних будинків в Одесі, фото-2

Під час блекаутів, коли більшість міст залишалися без світла - ми намагалися допомагати суспільству всіма силами, тому вирішили будувати те, що обов’язково повинно бути у кожному місті нашої країни - ми побудували понад 30 «Пунктів Незламності» у різних містах: в Одесі, Києві, Запоріжжі, Кривому Розі, Харкові, Херсону, Дніпрі та у Броварах.

З моменту заснування компанії у 2020 році ми побудували вже понад 50 будинків, та вважаємо, що у такі складні часи це дуже круті результати!

Будинки Parametriq вже прикрашають Одеську, Київську, Дніпровську, Полтавську, Миколаївську та Львівську області. Ми впевнені, що модульне будівництво - це майбутнє, і ми докладаємо всіх зусиль, щоб ви могли швидше отримати ключі від вашого власного дому.

Виробництво модульних будинків в Одесі, фото-3

Каркасно-модульні будинки легко можуть бути адаптовані під різні потреби: 

звичайні домівки для постійного проживання, бази відпочинку, кав’ярні, офіси, гуртожитки, та ще багато іншого. 

Ще однією перевагою модульних будинків є можливість легкого та швидкого транспортування, тобто за бажанням такий будинок можна перевезти з одного міста в інше без особих труднощів.

Терміни експлуатації модульних будинків можуть складати понад 100 років, що робить їх не тільки доступними, а ще й практичними. 

Ми дуже пишаємося нашою справою та всіма реалізованими проєктами, намагаємось допомагати нашій Україні як можемо та віримо в перемогу!

Також підписуйтесь на YouTube канал бренду! Модульна баня 22 м², за 4 ТИЖНІ! ПІД КЛЮЧ! Від виробника!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...