• Головна
  • Знайшли у Тернополі: поліція розшукала трьох зниклих дітей з Одеської області
14:52, 9 листопада 2023 р.

Знайшли у Тернополі: поліція розшукала трьох зниклих дітей з Одеської області

Знайшли у Тернополі: поліція розшукала трьох зниклих дітей з Одеської області

Завдяки об’єднаним зусиллям поліцейських Одеської, Черкаської та Тернопільської областей вдалося оперативно розшукати трьох зниклих дітей з Подільського району. Хлопчиків з міста Ананьїв виявили разом з матір’ю в автобусі міжміського сполучення на автовокзалі міста Тернопіль.

Про це повідомили у поліції.

Про зникнення братів 11, 8 та 6 років до поліції повідомила їхня бабуся, яка опікувалась онуками останні два роки, поки батьки працювали за кордоном. Літня жінка розповіла поліцейським, що діти вранці пішли до школи, але до навчального закладу не дійшли і додому вчасно не повернулися. Тоді вона й забила на сполох.

Поліцейські встановили, що кілька днів тому з-за кордону до синів приїжджала мати і мала намір забрати їх до себе, але бабуся була проти. Вони почали відпрацьовувати версію, що дітей могла забрати мати, а паралельно розшукували їх серед знайомих та на вулицях міста. З’ясувавши, що жінка може перебувати в Умані або рухатися автобусом в напрямку Тернополя, правоохоронці орієнтували на пошуки хлопчиків колег з Черкаської та Тернопільської областей. За кілька годин після початку пошуків, дітей разом з матір’ю розшукали – вони їхали у напрямку кордону.

«Жінка надала поліцейським підтверджуючі документи на синів та пояснила, що зараз триває процес розлучення з їхнім батьком, і місце проживання дітей вони не узгодили ні між собою, ні документально. Хлопчики тимчасово жили з матір’ю чоловіка. Бабусю належним чином сповістили, що онуки знайдені і не стали жертвами протиправних дій, – розповів начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський. - Досить часто нам доводиться врегульовувати сімейні конфлікти, учасники яких, не бажаючи дійти згоди щодо визначення порядку участі у вихованні дітей, завдають їм психологічної травми, що неприпустимо. Це один із таких випадків. Родинний конфлікт учасникам цієї події ще доведеться розв'язати».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...