• Головна
  • Одеські правоохоронці знайшли у двох чоловіків вдома зброю та наркотики, - ФОТО
12:38, 8 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Одеські правоохоронці знайшли у двох чоловіків вдома зброю та наркотики, - ФОТО

Одеські правоохоронці знайшли у двох чоловіків вдома зброю та наркотики, - ФОТО

Одеські поліцейські викрили у незаконній діяльності двох чоловіків, які зберігали вдома зброю та наркотики. У ділків вилучили протитанкову гранату та чотири пістолети з набоями, а також майже 10 кг канабісу. Обом загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Під час проведення системних заходів з протидії нелегальному обігу зброї та наркозлочинам в Одеській області правоохоронці встановили двох мешканців регіону, які зберігали зброю та наркотики.

В одного з них – одесита, раніше засудженого за крадіжку та незаконне зберігання зброї і наркотиків, поліцейські виявили вдома ручну протитанкову гранату, чотири пістолети та десять набоїв. У домоволодінні другого фігуранта - жителя Одеського району - вилучили 22 куща конопель та близько 10 кг канабісу. Вилучене направлено на експертизу.

"Одеситу вже повідомили про підозру за фактом зберігання вибухових речовин без передбаченого законом дозволу", - зазначив начальник відділу розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів (відділу детективів) слідчого управління ГУНП в Одеській області Вадим Зелінський.

Також він додав, що правова кваліфікація діям другого фігуранта буде надана за результатами експертизи. Наразі ж за фактом виявлення наркотичних засобів слідчі розпочали кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, у великих розмірах Кримінального кодексу України.

У ході подальшого слідства правоохоронці встановлюватимуть канал потрапляння вилученого до фігурантів та мету зберігання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...