• Головна
  • В Одесі підліток пограбував жінку, щоб купити собі куртку і кросівки
11:40, 8 листопада 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі підліток пограбував жінку, щоб купити собі куртку і кросівки

В Одесі підліток пограбував жінку, щоб купити собі куртку і кросівки

Одеські поліцейські викрили підлітка в пограбуванні жінки. Він відібрав у потерпілої сумку з грошима та документами. За скоєне юнак понесе кримінальну відповідальність.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

За інформацією правоохоронців, у вечірній час на вулиці Академіка Корольова 15-річний хлопець запримітив панянку з сумкою в руці, яку він вирішив викрасти. Дочекавшись, коли жінка зайде до під’їзду багатоповерхівки, він прослідував за нею, вирвав з руки сумку і втік.

Потерпіла одразу звернулася по допомогу до правоохоронців, які за кілька днів встановили особу правопорушника. Також вони з'ясували, що викрадену сумку з паспортом він викинув неподалік від місця події, їх правоохоронці знайшли і повернули власниці, а на чужі гроші купив куртку і кросівки.

"Оскільки хлопець досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність за грабіж, поліцейські під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України, тобто у грабежі, скоєному в умовах воєнного стану. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідство триває", - розповів слідчий територіального підрозділу поліції Владислав Шевчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...