• Головна
  • На транзитній ділянці траси Одеса – Рені у вантажівці виявили «зайвого» пасажира
15:07, 7 листопада 2023 р.

На транзитній ділянці траси Одеса – Рені у вантажівці виявили «зайвого» пасажира

На транзитній ділянці траси Одеса – Рені у вантажівці виявили «зайвого» пасажира

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону, реалізовуючи оперативну інформацію, у двох випадках запобігли незаконному переправленню осіб через державний кордон.

Про це повідомили у ДПСУ.

У першому випадку, на транзитній ділянці автодороги Одеса – Рені, під час перевірки вантажівки, в кабіні водія прикордонники виявили «зайвого» пасажира, який ховався від контролю. Водій з Вінниччини вирішив допомогти своєму знайомому, теж вінничанину, потрапити до Молдови у незаконний спосіб, використовуючи особливості проїзду ділянкою автодороги «Одеса – Рені». Проте, прикордонники викрили протиправні плани чоловіків.

Інших правопорушників затримали на околиці н.п. Кучургани, завдяки злагодженим діям оперативників Білгород-Дністровського та Подільського прикордонних загонів.

Для перевірки прикордонники зупинили легкову автівку, якою кермував місцевий житель. В автомобілі, крім водія, знаходився чоловік з Київської області. Останній пояснив, що в одному з телегра-каналів відшукав перевізника, який начебто за 5 тисяч доларів США погодився допомогти йому незаконно перетнути кордон.

Наразі втікачів притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», а щодо перевізників направлені повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...