• Головна
  • Приревнував свою співмешканку: одесит побив до смерті свого приятеля
15:05, 1 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Приревнував свою співмешканку: одесит побив до смерті свого приятеля

Приревнував свою співмешканку: одесит побив до смерті свого приятеля

Одесит побив до смерті свого приятеля, приревнувавши свою співмешканку. Поліцейські повідомили йому про підозру. Правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

У поліції розповіли, що зловмисник, шукаючи свою співмешканку, серед дня прийшов до домоволодіння, де тимчасово мешкав його приятель та влаштував йому "сцену ревнощів". Стверджуючи, що той нібито знає про місцезнаходження коханої жінки, фігурант декілька разів вдарив приятеля кулаками по голові. Від отриманих ударів опонент впав на землю та втратив свідомість, а зловмисник з місця події втік.

Наступного ранку непритомного чоловіка виявив знайомий, який прийшов у гості та викликав йому "швидку", а ті в свою чергу повідомили про подію до поліції. Від завданих ушкоджень чоловік помер у кареті "швидкої".

Попередньо, причиною смерті потерпілого став набряк головного мозку та травматичний субарахноїдальний крововилив. Остаточна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

Того ж дня співробітники поліції знайшли та затримали зловмисника у нього вдома.

"Наразі, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії тривають", - повідомила заступниця начальника слідчого відділення Анастасія Черненко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...