• Головна
  • Утриманець одеського слідчого ізолятора "продав" 16 неіснуючих портативок
13:54, 1 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Утриманець одеського слідчого ізолятора "продав" 16 неіснуючих портативок

Утриманець одеського слідчого ізолятора "продав" 16 неіснуючих портативок

Утриманець одеського слідчого ізолятора розміщував в Інтернеті оголошення про продаж портативних зарядних пристроїв та отримував за них завдаток, а потім зникав. Зловмисник встиг ошукати 16 громадян. Слідчі вже повідомили фігуранту про підозру у шахрайстві.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Одещини. 

Правоохоронці розповіли, що неодноразово судимий за майнові злочини чоловік, за допомогою телефону розмістив на одному із популярних сайтів оголошень повідомлення про продаж за привабливою ціною неіснуючих павербанків. Впродовж двох тижнів на його пропозицію відгукнулись 16 місцевих жителів. Під час листування та телефонних розмов з потенційними покупцями зловмисник вказував їм на необхідність здійснення передплати в розмірі 500 гривень, як умову відправки товару поштою. Щойно люди перераховували вказані кошти на банківську картку "продавця", той переставав виходити з ними на зв’язок. Загалом зловмисник збагатився за рахунок довірливих громадян на вісім тисяч гривень.

"Під час санкціонованого обшуку у правопорушника вилучили мобільний телефон з сімкою та банківську картку, за допомогою яких він здійснював свої протиправні дії. Під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси слідчі повідомили фігуранту про підозру у шахрайстві, вчиненому повторно, за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику може загрожувати додатково до трьох років ув’язнення. Слідчі дії тривають", - зазначив начальник слідчого відділу територіального підрозділу поліції Максим Мачуський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...