• Головна
  • Одеські поліцейські повідомили про підозру місцевому жителю в розповсюджені наркотиків та психотропів
17:30, 31 жовтня 2023 р.

Одеські поліцейські повідомили про підозру місцевому жителю в розповсюджені наркотиків та психотропів

Одеські поліцейські повідомили про підозру місцевому жителю в розповсюджені наркотиків та психотропів

Правоохоронці викрили та затримали зловмисника одразу після незаконної оборудки на одній з вулиць міста, де він за 1,8 тис. гривень збув клієнту пакетик з амфетаміном. Відповідно до висновку експерта, вилучена речовина є психотропною, обіг якої обмежено. Тепер йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у поліції.

А в ході санкціонованого обшуку автомобіля правопорушника поліцейські вилучили 13 згортків з речовиною рослинного походження, наркомісткість якої підтвердили за допомогою експрес-тесту, а також електронні ваги, пакувальний матеріал та мобільний телефон з інформацією, що підтверджує протиправну діяльність чоловіка. Вилучену рослинну речовину правоохоронці скерували на експертизу.

«За незаконне придбання, зберігання, перевезення та незаконний збут психотропної речовини, а також незаконне придбання, зберігання з метою збуту наркотичного засобу, вчиненого повторно слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Поліцейські встановлюють канал потрапляння до зловмисника психотропів та наркотиків. Слідство триває», - розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Марина Самокиш.

Заходи проводили слідчі Одеського районного управління поліції № 1 спільно з оперативниками управління карного розшуку ГУНП в Одеській області та прикордонниками.

Одеські поліцейські повідомили про підозру місцевому жителю в розповсюджені наркотиків та психотропів, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...