• Головна
  • Смертельна ДТП в Одесі: загинула дівчина
13:45, 30 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Смертельна ДТП в Одесі: загинула дівчина

Смертельна ДТП в Одесі: загинула дівчина

В результаті автопригоди, що сталася вчора ввечері на проспекті Небесної Сотні загинула жінка-пішохід.

Повідомили у поліції області.

Попередньо поліцейські встановили, що автомобіль «BMW», рухаючись зі сторони проспекта Академіка Глушка у напрямку вулиці Левітана, здійснив наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину в невстановленому місці. Від отриманих травм остання померла на місці події. За попередньою інформацією на момент ДТП в салоні легковика знаходилися троє осіб, серед яких дві жінки та чоловік. Всі вони перебували з зовнішніми ознаками сп’яніння.

Відомості поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинили смерть потерпілого.

Наразі слідчі встановлюють хто саме перебував за кермом легковика в момент автопригоди. У всіх осіб, які знаходились в «BMW», відібрані зразки на встановлення стану сп’яніння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...