• Головна
  • Вдарив цуценя ногою: одеситу загрожує до трьох років позбавлення волі
13:07, 27 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Вдарив цуценя ногою: одеситу загрожує до трьох років позбавлення волі

Вдарив цуценя ногою: одеситу загрожує до трьох років позбавлення волі

В Одесі поліцейські повідомили місцевому чоловіку про підозру у жорстокому поводженні з твариною, оскільки той вдарив ногою цуценя. Правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції. 

Подія сталася ще влітку на вулиці Розумовській. Побачивши біля житлового будинку безпритульного собаку, нетверезий зловмисник безпричинно вдарив його ногою з такою силою, що цуценя "відлетіло" на кілька метрів. Від отриманих травм у вигляді переламу кісток передпліччя правої передньої кінцівки і забою черевної порожнини, тваринка вже не змогла піднятись, а чоловік просто спостерігав за її стражданнями, а потім пішов геть.

Свідками події стали місцеві дівчина та юнак. Вони не тільки повідомили про подію до поліції, а й віднесли тварину до ветеринарів, які прооперували чотиримісячне цуценя.

Наразі з твариною все добре і нещодавно в нього з’явилися господарі.

Під час слідства поліцейські встановили особу правопорушника. Чоловік своєї провини не заперечував та виправдовував свій вчинок алкогольним сп'янінням.

"Слідчі повідомили фігуранту про підозру у жорстокому поводженні з твариною, що належать до хребетних, що призвело до тілесних ушкоджень, вчинене з хуліганських мотивів. Такі протиправні дії передбачені частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України та караються обмеженням волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років. Слідство триває" повідомила заступниця начальника СВ відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції №1 Анастасія Черненко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...