• Головна
  • У Чорноморську побили військового: поліція та Муніципальна варта прокоментували інцидент
18:48, 25 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

У Чорноморську побили військового: поліція та Муніципальна варта прокоментували інцидент

У Чорноморську побили військового: поліція та Муніципальна варта прокоментували інцидент

23 жовтня, вночі, до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до місцевої лікарні доставлено місцевого жителя з травмами голови. При спілкування з поліцейськими чоловік відмовився від написання заяви та повідомив про відсутність будь-яких претензій.

Повідомили у поліції області.

Поліцейські попередньо встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав в ніч з 22 на 23 жовтня біля одного з місцевих магазинів під час бійки з групою осіб. За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України, та розпочали досудове розслідування.

«Наразі, потерпілий продовжує перебувати в медичному закладі, де йому надається медична допомога. Особи причетні до злочину доставлені до відділу поліції для з’ясування обставин події та проведення необхідних слідчих дій. Під час слідства також вирішуватиметься питання щодо додаткової правової кваліфікації дій правопорушників», - прокоментував подію начальник відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції №2 Андрій Коротченко.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції №1 ОРУП №2 за сприяння співробітників кримінального аналізу ГУНП в Одеській області.

Також ситуацію прокоментував директор Муніципальної варти Чорноморська Петро Канар'ян. Він каже, що нападники - теж військові, як і потерпілий. За його словами всі особи встановлені. Причиною сутички, як сказав Канар'ян, був алкоголь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...