• Головна
  • Житель Одещини влаштував наркоплантацію на сусідській садибі, - ФОТО
16:23, 24 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Житель Одещини влаштував наркоплантацію на сусідській садибі, - ФОТО

Житель Одещини влаштував наркоплантацію на сусідській садибі, - ФОТО

В Ізмаїльському районі поліцейські викрили місцевого жителя в незаконному вирощуванні конопель. 28-річний чоловік на сусідській садибі виростив більше 50-ти кущів наркомістких рослин. Правопорушнику повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці отримали інформацію, що житель Рені на ділянці, яка знаходиться без власника, через два будинки від його місця мешкання, незаконно вирощує заборонені рослини. Поліцейські провели санкціонований обшук, в ході якого на присадибній ділянці вилучили 54 ретельно доглянутих кущі рослин конопель, які, зі слів правопорушника, він вирощував для власного вживання. Під час обшуку правоохоронці виявили також горщики для розсади, добрива, та камеру відеоспостереження, за допомогою якої чоловік спостерігав за ділянкою, таким чином охороняючи свій "врожай".

Вилучені кущі рослин правоохоронці скерували на експертизу, а чоловіка затримали в процесуальному порядку.

"Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному вирощуванні конопель у кількості від п'ятдесяти і більше рослин. Це правопорушення кваліфікується за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України. Суд, за клопотанням слідчих, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років", - прокоментував начальник відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції Микола Піщанський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...