• Головна
  • Ліки та медичні товари онлайн: маркетплейс Аптека Доброго дня
Новини компаній
11:05, 24 жовтня 2023 р.

Ліки та медичні товари онлайн: маркетплейс Аптека Доброго дня

Новини компаній
Ліки та медичні товари онлайн: маркетплейс Аптека Доброго дня, фото-1

Ми живемо в технологічну епоху, коли можливості інтернету значно спрощують повсякденне життя, полегшують його. Замовляти ліки та інші товари на маркетплейсі онлайн виявляється вигіднішим, ніж відвідувати звичайну аптеку. Сучасна інтернет аптека у вашому смартфоні подарує безліч переваг.

Так, не завжди відвідувати фізичну аптеку зручно: особливо якщо людина хвора або дорога займає багато часу. У випадку з інтернет-аптекою все простіше – можна вибрати товари без витрачання часу на дорогу, ознайомитися з ціновою політикою, вигідними пропозиціями, акціями, отримати консультацію фахівця. Інтернет-аптеки пропонують товари та ліки, які не завжди бувають в звичайній аптеці, відкриваючи доступ до різних виробників і брендів.

Де вигідно купити ліки онлайн?

Ліки та медичні товари онлайн: маркетплейс Аптека Доброго дня, фото-2

Бажаєте легко купити будь-які ліки за найкращою ціною? Варто перейти на маркетплейс Аптека Доброго дня, який орієнтований на клієнтів. Маркетплейс пропонує надійну, перевірену продукцію. Будь-який підозрілий симптом – не біда, якщо ви є клієнтом Аптеки Доброго Дня!

Що можна знайти на маркетплейсі, який поєднує понад 600 аптек по Україні? В онлайн каталозі представлений широкий перелік таких продуктів:

Перед виконанням замовлення рекомендується поставити запитання консультантам. Фармацевти з великим досвідом допоможуть підібрати найбільш підходящі ліки, даючи цінні поради та заощаджуючи час.

7 причин купувати на маркетплейсі

Ліки та медичні товари онлайн: маркетплейс Аптека Доброго дня, фото-3

Клієнти вибирають маркетплейс, ґрунтуючись на наступних факторах.

  • Грандіозний асортимент лікарської продукції, харчових продуктів та добавок функціонального плану, дієтичних добавок дозволить обрати найбільш підходящий варіант, швидко здійснюючи покупку на офіційному сайті. Для пошуку необхідного товару можна використовувати фільтрацію або пошукову систему. Зручна вкладка «Бренд» призначена для шанувальників продукції певного виробника.
  • Перевірена косметика догляду від відомих брендів з Європи. Всі продукти пройшли сертифікацію, у наявності – ексклюзивні товарні позиції, які поставляються на замовлення партнерських аптек. Клієнту пропонується широка лінійка оригінальної продукції, яка представлена ​​лише на маркетплейсі.
  • Величезна кількість акцій та знижок: обов'язково підпишіться на розсилку новин, щоб нічого не пропустити! Стежити за новинами можна у соціальних мережах: тематичні групи є в Інстаграмі, на YouTube та Facebook.
  • Спеціальна програма лояльності, яка дозволяє клієнту накопичувати бонуси, роблячи покупки, а потім використовувати їх у партнерських аптеках.
  • Класичний сервіс аптеки елегантно поєднується із принципами обслуговування сучасного супермаркету.
  • Доброзичливі компетентні фахівці – консультанти з профільною вищою освітою.
  • Оформлення замовлення на один клік; можливість замовити кур'єрську доставку: клієнт завжди відчуває турботу про себе. Перед відправкою всі замовлення проходять детальну перевірку, після чого надійно упаковуються. Покупець не ризикує своїм здоров'ям: усі товари відрізняються високою якістю, що підтверджується документально; вимог до термінів зберігання дотримуються.

Оплата та отримання замовлення

Ліки та медичні товари онлайн: маркетплейс Аптека Доброго дня, фото-4

Де покупець отримує своє замовлення? Найкращий варіант – самостійно вибрати партнерську аптеку, розташовану неподалік будинку, офісу. Пошук здійснюється за онлайн картою. Сплатити замовлення можна готівковим чи безготівковим розрахунком у момент отримання, попередньо перевіривши товар.

Якщо у покупця залишилися питання, варто звернутися до цілодобового кол-центру за телефоном: 0 800 500 129 або поставити запитання у чаті на офіційному сайті. Аптека Доброго дня онлайн – поєднання комфорту та відмінного сервісу для вас!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...