• Головна
  • На Одещині 9-річний хлопчик потрапив під колеса вантажівки, - ФОТО
10:27, 24 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині 9-річний хлопчик потрапив під колеса вантажівки, - ФОТО

На Одещині 9-річний хлопчик потрапив під колеса вантажівки, - ФОТО

Поліцейські розслідують обставини ДТП, внаслідок якої постраждав 9-річний хлопчик. Автопригода сталася 23 жовтня в селі Шабо.

Про це повідомили у пресслужбі поліції. 

Поліцейські попередньо встановили, що 39-річний місцевий житель на вантажному фургоні MAN, рухаючись однією з вулиць в центрі села, збив місцевого 9-річного хлопчика, який почав перебігати проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

Потерпілого каретою швидкої допомоги у важкому стані госпіталізували до лікарні, де йому діагностували чисельні травми голови.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Водія поліцейські затримали в процесуальному порядку, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він був тверезий.

"Наразі слідчими поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури вирішується питання про повідомлення водію про підозру та обрання йому в суді запобіжного заходу. Санкція ч. 2 ст. 286 ККУ передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство триває", - зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...