• Головна
  • Замах на вбивство 13-річного хлопчика: на Одещині рецидивіст вдарив дитину ножем у шию, - ФОТО
09:15, 24 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Замах на вбивство 13-річного хлопчика: на Одещині рецидивіст вдарив дитину ножем у шию, - ФОТО

Замах на вбивство 13-річного хлопчика: на Одещині рецидивіст вдарив дитину ножем у шию, - ФОТО

Поліцейські викрили та затримали підозрюваного у замаху на вбивство 13-ти річного хлопчика в місті Вилкове. Ним виявився раніше судимий за вбивство 34-річний місцевий житель. За скоєне йому загрожує довічне позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Вчора, 23 жовтня, в вечірній час на спецлінію "102" надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні доставлено 13-річного хлопчика з різаною раною шиї. Поліцейські, які прибули на місце, опитали хлопчика, який знаходився в стресовому стані та мало що пам’ятав про чоловіка, який напав на нього.

Замах на вбивство 13-річного хлопчика: на Одещині рецидивіст вдарив дитину ножем у шию, - ФОТО , фото-1

Правоохоронці одразу почали встановлювати всі обставини злочину та особу, яка його вчинила. Вже протягом трьох годин вони вийшли на слід зловмисника та затримали його. Ним виявився 34-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності, та два роки тому звільнений з місць позбавлення волі за скоєння вбивства.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання чоловіка слідчі вилучили ніж, та одяг зловмисника. Свій вчинок чоловік не заперечував, однак пояснити мотиви правопорушення не зміг.

"За замах на вбивство малолітньої дитини слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 15, п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваного поліцейські затримали в процесуальному порядку. Наразі з ним проводяться слідчі дії. Чоловіка перевіряють на стан сп'яніння. В рамках кримінального провадження буде призначено низку експертиз. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру та обрання йому в суді запобіжного заходу", - розповів начальник відділення №2 Ізмаїльського районного відділу поліції Вадим Левицький.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...