• Головна
  • На Одещині п'яний мотоцикліст травмувався у ДТП: постраждав і його пасажир
18:02, 23 жовтня 2023 р.

На Одещині п'яний мотоцикліст травмувався у ДТП: постраждав і його пасажир

На Одещині п'яний мотоцикліст травмувався у ДТП: постраждав і його пасажир

Поліцейські затримали 31-річного жителя Ізмаїльського району, з вини якого травмувався односелець. Освідування водія показало перевищення в його організмі норми алкоголю більш ніж у вісім разів.

Про це повідомили у поліції.

Автопригода сталася вчора, 22 жовтня, близько 22 години на території Саф’янівської територіальної громади.

Попередньо поліцейські встановили, що після вживання алкогольних напоїв водій разом зі своїм товаришем повертались з сусіднього села на мотоциклі додому. Під час руху водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та допустив перекидання транспортного засобу.

Унаслідок автопригоди обидва чоловіка отримали тілесні ушкодження. Каретою швидкої допомоги керманича мотоцикла та його пасажира було доставлено до лікарні. Водію медики діагностували перелам ключиці, а пасажиру - тім'яної кістки.

«Перевірка керманича на стан сп'яніння показала, що він був нетверезий, вміст алкоголю в крові становив 1,7 проміле. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіка поліцейські затримали в процесуальному порядку, а транспортний засіб помістили на арешмайданчик. Наразі вирішується питання щодо повідомлення водію про підозру та обрання йому в суді запобіжного заходу», - прокоментував начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...