• Головна
  • Де саме можливо пройти техогляд авто в Одеській області за новими правилами?
Новини компаній
12:54, 18 жовтня 2023 р.

Де саме можливо пройти техогляд авто в Одеській області за новими правилами?

Новини компаній

Урядом України нещодавно було затверджено новий порядок процедури проведення обов’язкового техогляду (ОТК) автомобілів. Ці зміни набули чинності кілька днів тому, а саме 25-го серпня поточного року. Цей порядок має на меті збільшення на дорогах України рівня безпеки зі зменшенням викидів, які потрапляють в атмосферу.

Дуже багато хто одразу починає цікавитися тим моментом, які ж це саме нововведення вступили в чинність та відповідно де в Одеській області можливо пройти техогляд за новими правилами https://otk.in.ua/obovyazkovyj-tehoglyad-na-shho-chekaty-pislya-25-serpnya/. Далі поговоримо про все по порядку.

Де саме можливо пройти техогляд авто в Одеській області за новими правилами?, фото-1

Які саме зміни відбулися для водіїв?

Для водіїв автомобільних транспортних засобів змін як таких не відбулося. Відповідно до закону вони лише мають обов'язково відвезти свій транспортний засіб на техогляд у певні відведені для цього терміни. Процедура технічного огляду стала набагато більш прозорою та точною. Цього вдалося досягти якраз завдячуючи процесу впровадження відеофіксації з електронним протоколом. Всі зміни відносяться саме до організації протікання техогляду з:

  • роботою спеціалістів випробувальних лабораторій;
  • збору інформації про всі результати проведеного огляду;
  • запису даних про техогляд та їх збереження.

Запровадження електронного протоколу дає змогу зберігати всю необхідну інформацію про проходження процедури технічного огляду в зручному електронному форматі. Це сприяє тому, що процес отримання всієї інформації про технічний огляд стає набагато більш швидким та зручним. До речі, раптом у водіїв можуть у майбутньому виникати якісь дорожньо-транспортні спори, завжди можна буде використати відеофіксацію, завдяки якій було записано процес технічного огляду.

Якщо детальніше говорити про відеофіксацію, відзначимо, що кожен з етапів такого огляду віднині має фіксуватися на відео. Тобто якщо раніше на перший план виходила фото фіксація, нині вона уже другорядна.

Про що ще варто пам'ятати?

Нині також було введено електронний протокол технічного огляду. Тепер такий протокол зберігатиметься в ел.вигляді у Єдиному державному реєстрі Міністерства Внутрішніх Справ України.

Обов'язковий технічний огляд автомобільних транспортних засобів повинні проходити практично всі водії, чиї автомобілі пересуваються на дорогах загального призначення нашої країни.

Для того аби без будь-яких труднощів можна було в Одеській області відповідно до нових правил пройти технічний огляд авто, радимо звернутися в ОТК-СЕРВІС. Це сучасна українська мережа інноваційних лабораторій, де всім без виключення клієнтам надають кваліфіковані послуги з техконтролю автотранспортних засобів.

Переваги звернення в ОТК-СЕРВІС

Згадана мережа сучасних лабораторій своїм клієнтам пропонує найширший із можливих спектр послуг та виключно відкаліброване обладнання. Тут працює професійний та кваліфікований персонал, акредитовані спеціалісти, які мають дійсно потужний досвід роботи у сфері обов'язкового технічного контролю автомобілів.

Ну й окремо також не варто не згадати про дуже приємні та доступні для багатьох категорій автоводіїв ціни. Якщо ви хотіли б знайти для себе кращу у своєму роді лабораторію, де вам готові надати послуги найвищої якості за прийнятними цінами, найкращим вашим рішенням буде саме ОТК-СЕРВІС.

А ось і адреси «Карти Лабораторій ОТК-СЕРВІС», куди можливо звернутися для техогляду авто за новими правилами в Одесі та Одеській області:

  • м. Одеса, вул. Стуса, 2Б;
  • с. Ліски, пров. Молодіжний, 11;
  • м.Одеса, Балтська дорога, 1;
  • с. Нерубайське, вул. Пастера, 29/Б, корп. 3;
  • Одеська обл, с/рада Усатівська, Масив 1, 90-А;
  • м.Одеса, вул. Інглезі, 2/А.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...