• Головна
  • Київстар ТБ відзначає 100 років студії Walt Disney Pictures
Партнерський матеріал
14:47, 20 жовтня 2023 р.

Київстар ТБ відзначає 100 років студії Walt Disney Pictures

Партнерський матеріал
Київстар ТБ відзначає 100 років студії Walt Disney Pictures

Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ запрошує своїх користувачів долучитися до відзначання ювілею студії Disney. Для цього платформа створила окрему добірку мультфільмів «Історії студії Disney, що не підвладні часу», до якої ввійшли майже 50 найвідоміших кінострічок. У ній представлені такі хіти, як «Король Лев», «Красуня та Чудовисько», «Русалонька», «Крижане серце», «Ліло та Стіч», «Геркулес» і багато інших мультфільмів, що відомі всім з дитинства.

Також з 16 по 29 жовтня кожен користувач, що перегляне хоч один фільм із добірки та заповнить спеціальну форму на сайті, візьме участь у розіграші прикрас Pandora з тематичними намистинами: з Мінні Маус, Стічем із «Ліло і Стіч», Сімбою, Чеширським котом і Марі з «Котів-аристократів».

Загалом на Київстар ТБ представлено понад 1000 фільмів та анімацій студії Disney. Усі фільми доступні в професійній українській озвучці, а більшість також мають оригінальну аудіодоріжку англійської мовою. Серед найкасовіших стрічок можна переглянути весь всесвіт Marvel, «Зоряні війни», трилогію «Кінгсмен», «Дюна», «Круелла», «Смерть на Нілі» та багато іншого.

Загалом на платформі зібрано близько 20 000 фільмів і серіалів, а також 340 телеканалів. Частина цього контенту є у вільному перегляді для кожного, хто завантажить застосунок. Так, зокрема, від початку повномасштабного вторгнення Київстар ТБ відкрив безоплатний доступ до новинних телеканалів, частини дитячого контенту, всього освітнього контенту, а також приблизно до 400 аудіоказок українською мовою.

Контент відкритий для абонентів усіх мобільних операторів, а користуватися платформою можна одразу з кількох пристроїв: смартфона, планшета, ноутбука, SMART–TV і приставки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...