• Головна
  • Для тих, кому вже 50 "плюс", але ще поки що 90 "мінус"
Новини компаній
15:00, 18 жовтня 2023 р.

Для тих, кому вже 50 "плюс", але ще поки що 90 "мінус"

Новини компаній

Початок осені - саме час розпочати нове життя в сто сорок п'ятий раз!

Як завжди до першого вересня ти не встигаєш підготуватися, тому що спочатку ти сам був у цей час 10 років у школі, потім у тебе було 1 вересня кожні п'ять років в інституті, потім двічі по десять років першого вересня були у твоїх дітей.

Ти з початком кожного навчального року мріяв розпочати нове життя, але ця мрія плавно перетікала в інші і ти знову призначаєш нову дату, з якої ти точно почнеш нове-пренове життя – 1 січня! Новий рік та нове життя!

Для тих, кому вже 50 "плюс", але ще поки що 90 "мінус", фото-1

Але, як відомо, у нас два Нові роки, і починати нове життя з 13 числа якось не з руки...

Добре, вирішуєш ти, можна почати і з Нового року за китайським календарем, це і Новий рік, і новий знак зодіаку, точно починаю! Але новий знак зодіаку обіцяє якісь труднощі із цього нового року. Хто ж починає нове життя з труднощів? Ні, звичайно, вирішуєш ти і призначаєш нову дату – 1 квітня! Чому не 1 березня? Тому що в березні ще холодно, хочеться закутатись тепліше в теплу ковдру і нікуди не рухатися.

Настає так довго очікуваний перший день нового життя і ти раптом згадуєш, що саме в цей день ти на Дерибасівській дурів з друзями і всіх зустрічних збивав з ніг запитанням: Що особисто ти зробив для появи мільйонного одесита? І ти розумієш, що починати нове життя з Дня дурня - це якось по-дурному.

Призначаються дати на черговий понеділок, але ти летиш у відрядження і знову переноситься дата на нові дні, нові числа, а там - там на тебе чекає відпустка, море, дача.

І тут наприкінці літа з'являється чудова думка: перше вересня - ось воно, а тобі не треба бігати по магазинах у пошуках потрібних зошитів, олівців та іншої шкільної дрібниці, ти вільний! Нове життя, зустрічай мене!

Дзвінок дітей повертає тебе в реальність: твої онуки йдуть у перший клас і дата початку нового життя дещо відсувається на певний час.

Ще кілька років і ось і пенсія на горизонті! Ти рішуче береш своє життя до рук і призначаєш нову дату нового життя на 1 листопада.

Чому 1 листопада? Тому що це середа, це початок занять у новій-преновій групі англійської мови і тобі 1 квітня (1 квітня, Карл!) треба бути в Лондоні на дні народження двоюрідної тітки деверя твоєї мами. Час ще є і треба до цього часу вивчити 2500 тисяч слів, щоб тітка при зустрічі впала в обморок від твого ідеального англійського.

Ти рішуче набираєш номер 098 062 23 70 і... і нове життя почалося! Ти пліч-о-пліч з такими ж рішучими передпенсіонерами і пенсіонерами зустрічаєш викладача в теплому класі і також рішуче з усіма хором вимовляєш: Yes, it is!

Якщо у тебе є подруга, у якої ще немає точної дати початку нового життя - ось посилання https://lustdorfweb.com.ua, передай їй, час підтискає!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...