• Головна
  • Втягували жінок у зайняття проституцією: в Одесі поліцейські викрили групу сутенерок
11:49, 17 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Втягували жінок у зайняття проституцією: в Одесі поліцейські викрили групу сутенерок

Втягували жінок у зайняття проституцією: в Одесі поліцейські викрили групу сутенерок

В Одесі поліцейські викрили п'ятьох жінок, які пропонували дівчатам роботу, а насправді втягували їх у заняття проституцією.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що п'ять жінок у віці від 37 до 61 років, з метою власного збагачення, в орендованих квартирах організували притони.

Розміщуючи в мережі Інтернет оголошення про вакансії адміністраторів у масажних салонах, зловмисниці вербували жінок, які опинились у скрутному матеріальному становищі, для надання інтимних послуг за гроші. Жінкам пропонували щоденні виплати, можливість проживання та комфортні умови праці.

Втягували жінок у зайняття проституцією: в Одесі поліцейські викрили групу сутенерок , фото-4

За даними правоохоронців, фігурантки почергово виконували функції адміністраторів: спілкувалися з клієнтами, надавали їм на вибір жінок, які мали надавати інтимні послуги, контролювали час надання послуг та отримували за них оплату.

Частину зароблених грошей організаторки розподіляли між собою та працівницями закладу, решту витрачали на утримання притонів. Наразі встановлено втягнення у заняття проституцією 13 дівчат.

Під час проведених санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили у фігуранток низку речових доказів, зокрема: готівку, банківські картки, які використовувалися для розрахунків з клієнтами, мобільні телефони, чорнові записи.

Зібравши докази протиправної діяльності, слідчі повідомили фігуранткам  про підозру у сутенерстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, у тому числі повторно. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Відносно трьох підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, одній - цілодобовий домашній арешт. Питання щодо обрання запобіжного заходу відносно п'ятої фігурантки наразі вирішується.

Правоохоронці встановлюють всі обставини кримінального правопорушення та інших осіб, які можуть бути до нього причетні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...