• Головна
  • Українці можуть замовити посвідчення водія з доставкою за кордон
09:54, 17 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Українці можуть замовити посвідчення водія з доставкою за кордон

Українці можуть замовити посвідчення водія з доставкою за кордон

Відтепер громадяни України, які через війну були вимушені шукати порятунок за межами нашої країни, можуть замовити посвідчення водія з доставкою за кордон.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Українцям, які потребують відновлення посвідчення водія, але не можуть це зробити за кордоном, доступна нова послуга. Відтепер кермувальники можуть онлайн замовити обмін посвідчення водія з доставкою за межі країни.

"Цей зручний сервіс стане доступним для осіб, які проживають у Польщі. Адже саме там перебуває чи не найбільше громадян України, які з певних причин не можуть поки що повернутись на Батьківщину.

Замовити документ з доставкою Укрпошти за кордон можна в електронному кабінеті водія. Цей сервіс стане корисним для тих осіб, які хочуть обміняти своє посвідчення отримане вперше на 2 роки, загубили чи пошкодили, або змінили персональні дані.

Нова послуга зручна у користуванні та замовляється у кілька кліків. Про це розповів Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко: "Для цього потрібно авторизуватися в Електронному кабінеті водія, вказати причину обміну посвідчення, обрати міжнародну доставку та сплатити послугу. Після опрацювання заявки готовий документ помандрує на обране відділення".

Термін міжнародної доставки – близько 15 днів. Орієнтовна вартість посвідчення водія – 311 грн за бланк та адмінпослугу. Логістичні витрати поштовим перевізником за кордон складатимуть – 960 грн", - розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС у соцмережах. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...