• Головна
  • Пенсіонера відправили на лаву підсудних за ДТП, в якому загинула його дружина
13:32, 14 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Пенсіонера відправили на лаву підсудних за ДТП, в якому загинула його дружина

Пенсіонера відправили на лаву підсудних за ДТП, в якому загинула його дружина

На Одещині поліцейські відправили на лаву підсудних чоловіка, який допустив смертельне ДТП, в якому загинула його дружина.

Про це повідомили у поліції. 

Подія сталася наприкінці квітня у селі Спаське Татарбунарської територіальної громади на трасі Одеса – Рені. Під час досудового розслідування слідчі встановили, що 75-річний місцевий житель, керуючи легковим автомобілем Mazda, під час виїзду на нерегульованому перехресті з другорядної дороги, не надав перевагу вантажному автомобілю з напівпричепом MAN під керуванням 55-річного жителя Полтавщини, що рухався головною дорогою, та допустив зіткнення із ним.

Унаслідок ДТП 69-річна дружина водія Mazda, яка знаходилася на пасажирському сидінні, травмувалася і була госпіталізована до міської лікарні, де за три дні від отриманих травм померла. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, смерть потерпілої настала унаслідок поліорганної недостатності, що спричинили травми грудної клітки і живота з переломами ребер та забоями й розривами внутрішніх органів.

Водії обох транспортних засобів не постраждали. Їх перевірили на стан сп’яніння – вони були тверезими.

"Після проведення низки довготривалих експертиз та інших слідчих дій слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування поліцейські завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого", - прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...