• Головна
  • В Одеській області виявили кар'єр, у який скидають трупи тварин з ферми
12:19, 12 жовтня 2023 р.

В Одеській області виявили кар'єр, у який скидають трупи тварин з ферми

В Одеській області виявили кар'єр, у який скидають трупи тварин з ферми

У вересні 2023 року державні інспектори виявили факт скидання трупів тварин та відходів забою тварин (кози, вівці тощо) у покинутий кар’єр на території Одеської області.

Про це повідомили у Державній екоінспекції південно-західного округу.

Також встановлено, що на відстані орієнтовно 5 метрів від кар’єру знаходиться ферма з утримання та вирощування худоби.

При повторному обстеженні території кар’єру у жовтні поточного року держінспекторами із залученням представників Одеського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області, Біляївської міської ради Одеської області, Яськівської сільської ради Одеської області, Біляївської дільничної лікарні встановлено, що до кар’єру продовжується скидання трупів тварин та відходів їх забою. Разом з тим, під час обстеження встановлено, що з метою приховування скидання до кар’єру, трупи тварин та відходів їх забою у кар’єрі присипані соломою.

До Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області подано заяву про порушення вимог природоохоронного законодавства. Крім того, направлено до Біляївської окружної прокуратури повідомлення про вчинення кримінального правопорушення.

"Очікуємо на вжиття відповідних заходів правоохоронними органами стосовно припинення такої діяльності, що завдає шкоди навколишньому природному середовищу, та притягнення винних осіб до відповідальності", - йдеться у повідомленні екоінспекції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...