• Головна
  • На Одещині правоохоронці викрили юнака та чоловіка у торгівлі нелегальними цигарками
10:34, 12 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині правоохоронці викрили юнака та чоловіка у торгівлі нелегальними цигарками

На Одещині правоохоронці викрили юнака та чоловіка у торгівлі нелегальними цигарками

На Одещині поліцейські викрили юнака та чоловіка у порушенні правил торгівлі підакцизними товарами. Правоохоронці вилучили у правопорушників тютюнові вироби без марок акцизного податку на суму понад 150 тисяч гривень, якими вони торгували у роздріб. Відносно торговців склали адміністративні матеріали. За скоєне їм загрожує штраф з конфіскацією товару.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Під час проведення профілактичних заходів у Подільському районі поліцейські виявили в одному з населених пунктів Савранської селищної громади приміщення, у якому 17-річний містянин продавав тютюнові вироби без марок акцизного податку. Правоохоронці з’ясували, що товар сумнівного походження, який реалізовував хлопець, належав його батькові.

А в одному з населених пунктів Роздільнянського району поліцейський виявив торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного податку встановленого зразка у приватному будинку 54-річного чоловіка.

З місць реалізації правоохоронці вилучили понад 4700 пачок цигарок різних марок на суму більше 150 000 гривень.

Відносно обох порушників склали протоколи за ч. 1 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нею кваліфікується роздрібна або оптова торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, без марок акцизного податку чи з підробленими марками цього податку. Адміністративні матеріали поліцейські вже скерували до суду.

За скоєне правопорушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 3400 до 10200 гривень, з конфіскацією предметів торгівлі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...